Mini rupsdumpers

MONOJOYSTICK

C&F minidumpers 85 series zijn uitgerust met 1 centrale monojoystick die zowel alle rij- en stuurbewegingen bediend. Ten opzichte van de klassieke stuurhendels (dubbele rijhendels) geeft deze oplossing de machinist de mogelijkheid om een nauwkeurige rij-en stuurbeweging uit te voeren. Door het feit dat deze volledig proportioneel gestuurd is (zeer soepel en licht qua bediening) kunnen zich geen mechanische breuken voor doen zoals bij de klassieke stuurhendels. 

KWALITEIT EERST

De C&F minidumpers zijn ontworpen om duurzaam en productief te zijn. Bovendien zijn ze uitgerust met opties die normaal gezien toegepast worden op grotere en duurdere machines. De traker T85 is de ideale oplossing om eender welk materiaal te verhuizen, vooral op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Veiligheid, prestatiegericht en comfort zijn de drie peilers waarop de ontwikkeling van deze machine is gebaseerd.

T50 Vking

T85_Vking

Advies nodig? Meer informatie?

Contacteer Jo
Of bel 24/7 naar 0475 84 31 49

VRAGEN OVER DE MINI RUPSDUMPERS?

Je kan dag en nacht bij me terecht voor vragen, koopadvies of dienst na verkoop. Zo doe je een beroep op meer dan 30 jaar ervaring met machines om zeker te zijn dat je de machine koop die je het meest opbrengt. Bel me op 0475843149 of vul hieronder je vraag in.


  • 24/7 bereikbaar voor verhuur, vragen of machineadvies
  • Herstelling en onderhoud bij je ter plaatse
  • Machines bij verhuur zijn maximum 2 jaar oud
Bel Jo op 0475 84 31 49
Ook in het weekend of na de kantooruren

Bekijk onze bedrijfsfilm